Мигат,защото не са съвместими с тези записани в основната памет.Или ти е сменяно таблото,или са връщани километри.Повечето с чипове пушат в черно,само на диагностика ще кажат къде е проблема,за мен е някой от датчиците на валовете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да правя загуба на компресия - Alfa 147 1.9JTD
Collapse
X
-
Сега остава да кажеш, че и като си я купувал не си я закарал на диагностика.
Търси някой около теб да я закачи и да я провери.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеСега остава да кажеш, че и като си я купувал не си я закарал на диагностика.
Търси някой около теб да я закачи и да я провери.
Майстори много, а нито един кадърен писна ми ей там в специализирания сервиз да я правят квото щат само да я направят аз си харесвам колата.
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМоже да се окаже че не пали и от кофти чип
Благодаря на всички за помоща.Last edited by Omni; d.m.y г., 18:57.ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Колега, остави я малко тая компресия.
Я кажи как си с акумулатора например?
И все пак пуснал си темата само така от обща култура да се поинтересуваш или имаш желание сам да си помогнеш?
Защото колегите мисля, че ти дадоха доста насоки които можеш да провериш сам и току виж се пооправят нещата........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеКолега, остави я малко тая компресия.
Я кажи как си с акумулатора например?
И все пак пуснал си темата само така от обща култура да се поинтересуваш или имаш желание сам да си помогнеш?
Защото колегите мисля, че ти дадоха доста насоки които можеш да провериш сам и току виж се пооправят нещата........
Акумулатора е железен проверен, а едвали акумулатора е виновен за загубата на масло и то толкова сериознаex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеДа, абсолютно си прав. Благодарение на техните насоки се поуспокоих. Засега съм решил да отида да ми направят в оторизирания сервиз една кадърна диагностика и след това ще го мисля.
Акумулатора е железен проверен, а едвали акумулатора е виновен за загубата на масло и то толкова сериозна156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
За сервиз на Фиат Русе забравяш веднага...не стават...маьнаха се и двете момчета, които ги чуваха нещата (Пламен и Гошо). Ако съм на теб ще се насоча към Варна например...близо ти е...има коелги които ще помогнат..sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТова масло на 80-90% се губи от турбината...Ей тей от разстояние предполагам, а за да разберем отговора махни скобата долу на маркуча извади го и виж дали има масло
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеДа, абсолютно си прав. Благодарение на техните насоки се поуспокоих. Засега съм решил да отида да ми направят в оторизирания сервиз една кадърна диагностика и след това ще го мисля.
Акумулатора е железен проверен, а едвали акумулатора е виновен за загубата на масло и то толкова сериозна
Ето колегата rusiq86 ти е дал някаква насока........
Поразпитай кой и с какво може да ти помогне, няма да съжаляваш......
Айде успех.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеАко съм на теб ще се насоча към Варна например...близо ти е...има коелги които ще помогнат..156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТова масло на 80-90% се губи от турбината...Ей тей от разстояние предполагам, а за да разберем отговора махни скобата долу на маркуча извади го и виж дали има маслоex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеЩе го проверя, но турбото е рециклирано.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеКолеги ситуацията се оказва сигменти като махна щеката за маслото духа яко.
Че това от кога стана критерий за сегменти бе човек?
Comment
Comment